For proper use of this site you need Adobe FLASH player.
Please install it by clicking on the link below.

Get Adobe Flash player

Nekaj o Soda-Clubu

Soda-Club je največji svetovni proizvajalec, distributer in prodajalec sistemov za gaziranje pijač na domu. Blagovni znamki Soda-Club in SodaStream se prodajata v več kot 30 državah sveta, od maja 2009 tudi v Sloveniji.

Začetki segajo daleč v preteklost, v leto 1903, ko so svetovnemu trgu pijač prvič predstavili inovativne rešitve. Od tedaj so neprestano rastli in prevzeli vodilno vlogo v svetu tako glede tehnoloških izboljšav kot kakovosti izdelkov.

Aparati za gaziranje SodaStream omogočajo potrošniku, da si pripravlja gazirano vodo ali napitke z različnimi okusi kar na svojem domu. Gre za pametno alternativo kupovanju pijač v plastenkah in pločevinkah, ki ima veliko prednosti za kupca. Ta z uporabo Sodastreama prihrani in mu ni več potrebno prenašati težkih plastenk pijače iz trgovine. Zelo pomemben je okoljski vidik, saj uporaba SodaStreama pomeni bistveno manj odpadnih plastenk.

Prednosti aparatov za gaziranje SodaStream so naslednje:

Prihranek: velik prihranek v primerjavi s pred-pakiranimi plastenkami s pijačo.

Prijazno okolju: SodaStream pomeni »aktivno zeleno« rešitev, ki skuša zmanjšati negativni vpliv na okolje, ki ga imajo proizvajalci ustekleničenih pijač, transport in odpadne plastenke.

Priročno in udobno: Ni potrebno prenašati težkih plastenk iz trgovin. SodaStream je enostaven za uporabo in deluje brez elektrike in baterij.

Raznovrstnost okusov: SodaStream ponuja več kot 60 različnih okusov, ki zadovoljijo še tako nenavadne okuse. Od običajnih sirupov do lahkih sirupov, sadnih okusov, ledenih čajev, energijskih napitkov, napitkov za športnike, tonikov in še in še ....

Več prostora v shrambi: Ni  vam več potrebno shranjevati plastenk s pijačo v shrambi in zbirati praznih plastenk za recikliranje.

Pijačo si pripravite po svojem okusu: Pijačo si pripravite po svojem okusu, tako kot je vam najbolj všeč ... z več ali manj mehurčki, bolj ali manj sladko, ustvarite lahko celo svoj okus!

Zabavno za vso družino: Priprava pijače z aparatom SodaStream je enostavna in hitra. Ob tem se boste zabavali vsi člani družine, otroci pa jo naravnost obožujejo.

Zagotovljeno zadovoljstvo: Aparati Soda-Stream so vrhunske kakovosti in zagotavljajo, da boste za vloženi denar za nakupu, zagotovo zadovoljni.

Vsestranska uporaba: Ker aparati delujejo brez baterij in elektrike, si pijačo pripravljate ne le doma, pač pa prav povsod, kjer imate na voljo vodo. Idealno za piknike, kampiranja, kamp prikolice, ...

Vsako leto se z aparati SodaStream proizvede več kot 600 milijonov litrov gazirane pijače v več kot 8 milijonov gospodinjstvih, kar uvršča Soda-Club med največje proizvajalce gazirane pijače na svetu.

Soda-Club je prisoten v več kot 30 državah in prodaja izdelke bodisi direktno ali prek svojih distributerjev v Avstraliji, Avstriji, Belgiji, Kanadi, Republiki Češki, Danski, Estoniji, Finski, Franciji, Nemčiji, Madžarski, Izraelu, Italiji, Latviji, Litvi, Luksemburgu, na Nizozemskem, Novi Zelandiji, Norveški, Južni Afriki, Južni Koreji, Španiji, Švedski, Švici, Veliki Britaniji, ZDA, od maja 2009 pa tudi v Sloveniji.

Izdelki so v prodaji na več kot 35.000 prodajnih mestih po vsem svetu. To so prodajalne z gospodinjskimi aparati in izdelki za dom, hipermarketi, supermarketi, blagovnice, manjše priročne trgovinice, »eko« prodajalne, specialisti in distributerji za prodajo vod, seveda pa se prodajajo tudi preko kataloške in e-trgovine.

Soda Club ima preko 700 zaposlenih po vsem svetu v 30 državah. Sedež podjetja je v Izraelu, proizvodni objekti pa so v Nemčiji, Izraelu, Avstraliji, Južni Afriki in na Kitajskem. Soda-Club ima v svoji intelektulni lastnini 65 patentov in 198 registracij blagovnih znamk po vsem svetu.

Soda-Club vrši strog kakovostni nadzor pri načrtovanju in proizvodnji aparatov skladno z najvišjimi mednarodnimi standardi ISO 9001:2000, TUV NORD & SVTI (EU, Švica), TPED in PED (EU), DOT (ZDA), GMP & HACCP, IFS in »Der Grune Punkt« Nemčija.