For proper use of this site you need Adobe FLASH player.
Please install it by clicking on the link below.

Get Adobe Flash player

Naš poslovni model britve in rezila

Britev: aparati za pripravo gazirane pijače

Naši aparati za pripravo gaziranih pijač so enostavni in varni za uporabo. Iz navadne vode v nekaj sekundah pripravite najljubšo pijačo z mehurčki. Izbor aparatov je širok, razpoložljivi so v več oblikah, barvah in cenovnih razredih. Delujejo brez baterij in elektrike, čiščenje ni potrebno.

Rezilo: potrošno blago so sirupi, cilindri in rezervne steklenice

Sirupi: SodaStream koncentrati sirupov so posebej izdelani za pripravo gaziranih napitkov. Vsebujejo znane običajne in lahke okuse, kot tudi eksotične sadne okuse, energijske pijače, ledene čaje in mešanice za koktejle. Običajni SodaStream koncentrati vsebujejo manj sladkorja, manj kalorij, manj ogljikovih hidratov in manj natrija. Z eno 0,5 lsteklenico koncentrata SodaStream boste pripravili kar 12 litrov pijače, kar ustreza 34 pločevinkam.

SodaStream koncentrati so na voljo v naslednjih okusih:

  • Kole: Cola, Cola Light
  • Sadni: limona-limeta, osvežilna limona, pomaranča, lahka pomaranča, pomaranča-mango, jabolko, jagoda, malina, gozdni sadeži, rožnata grenivka, grenivka …
  • Mešanice: Ginger Ale, Tonic, Bitter Lemon …
  • Ledeni čaji: breskev, limona, mango …
  • Energijske: Energy, Isotonic
  • Lokalni okusi: Waldmeister, mošt, menta, pivo z okusom, grenka pomaranča …

CO2 cilindri: Z enim cilindrom je mogoče pripraviti od 60 do 130 litrov gazirane vode ali pijače. Ko se cilinder izprazni, ga potrošnik zamenja za polnega za ceno plina v trgovini ali preko spleta.

Specialne steklenice

SodaStream plastične steklenice za gaziranje so oblikovane in izdelane posebej za uporabo v aparatih SodaStream, saj prenesejo visok pritisk.

Ne vsebujejo BPA, so transparente, močne, okolju prijazne in imajo rok uporabe 3 leta! Hermetično zaprt pokrovček ohranja vašo pijačo svežo in gazirano dlje kot gazirane pijače, ki jih kupite v trgovini.

Dobavljive v velikosti 1l in 0.5l in v velikem izboru oblik, barv in vzorcev potiska.

Na voljo je tudi plastenka primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Priprava pijače z mehurčki je tako enostavna … navadno vodo iz pipe v samo 3 sekundah spremenite v najljubšo pijačo z mehurčki! S SodaStreamom istočasno uživate v osvežilni pijači po vašem okusu, v prihranku in v zavedanju, da s tem prispevate k varovanju okolja. Nič več ne boste prenašali težkih plastenk iz trgovine, ne bo jih potrebno hraniti v shrambi in ne boste jih več metali v smeti. S tem boste pomembno prispevali k bolj zdravemu okolju. Brez recikliranja. Svojo najljubšo pijačo boste pripravili čisto po svojem okusu. Aparat je enostaven za čiščenje in uporabo. Najnovejši dizaj se lepo prilega vaši kuhinji.

Vse je tako logično.

Torej … še vedno kupujete pijačo v plastenkah?