Aparat za gaziranje Pure je osvojil prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Design 2008

Maj. 16, 2009

Aparati za gaziranje SodaStream niso le izvrsten in praktičen pripomoček za pripravo gazirane vode  ali pijače na domu, pač pa so tudi oblikovno zelo zanimivi, nekateri so pravi  oblikovalski dosežki.

del Pure je aprila 2008 osvojil prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Design. Je elegantne in vitke oblike, ki lepo izgleda v vsaki kuhinji in je primeren tudi za manjše kuhinjske pulte. Do podrobnosti je izdelan prav vsak njegov detajl. Izdelan je iz visoko kakovostne plastike in brušenega nerjavečega jekla. V prodaji se nahaja v embalaži skupaj z dvema plastenkama za gaziranje in cilindrom CO2, ki omogoča pripravo od 60 do 120 litrov pijače, odvisno od tega kako močno gazirano vodo ali pijačo si pripravljate.

Prednosti priprave pijače z aparati  SodaStream v primerjavi z gaziranimi pijačami v plastenkah:

  • Uporabnik ima na voljo neomejeno količino gazirane vode, saj jo z aparatom Sodastream pripravlja iz navadne vode iz pipe na svojem domu in to v nekaj sekundah.
  • Ni mu več potrebno kupovati, prenašati in shranjevati težkih svežnjev plastenk s pijačo.
  • Široka paleta sirupov najrazličnejših okusov omogoča, da si vsak član družine pripravi pijačo po svojem okusu in domišljiji.
  • Vodo ali pijačo si vsak pripravi z več ali manj mehurčki, zato je SodaStream idealna rešitev za celo družino.

Varovanje okolje kot idealna alternativa ustekleničenim pijačam.

  • Aparati SodaStream so fantastična alternativa onesnaževanju okolja in odpadkom, ki jih povzročata transport in milijarde odpadnih plastenk vsako leto.
  • Uporabniki aparatov SodaStream so okoljsko angažirani in ponosni, da aktivno prispevajo k zmanjševanju onesnaževanja in ohranjanju planeta.

O nagradi Red Dot Design Award:

  • Red Dot je največje in najprestižnejše oblikovalsko tekmovanje na svetu.
  • Od 3200 izdelkov iz 51 držav, ki so sodelovali na tekmovanju Red Dot 2008 je bil model Pure eden izmed redkih, ki so prejeli nagrado za izjemen design.
  • Ta nagrada pomeni priznanje za kreativnost in inovativnost in upošteva visoke kakovostne standarde izdelkov Sodastream ter uvršča Pure med vodilne gospodinjske in oblikovalske znamke, kot so Nespresso, Kenwood, Bosh-Siemens, Bodum in Villeroy&Boch.

Nekaj besed o Soda-Clubu

Soda-Club je vodilno pojetje za razvoj, proizvodnjo in trženje tako aparatov za pripravo gazirane pijače doma, kot udi cilindrov, steklenic za gaziranje in sirupov za pripravo pijač pod blagovno znamko SodaStream.